Konaklarımız


Kırmızı Konak`ta 2 apart oda bulumakta.Bu odalarda özellikle uzun süreli konaklayan misafirlerimizi rahakirmizit ettirmek için düşünülmüş mini mutfaklı bir salon ve yatak odası bulunmakta. Yatak odasında 2 kişilik, salonda tek kişilik yatak, klima, PC kasası, buzdolabı ve digiturk kanallı televizyon var. İstendiğinde salona ek bir yatak ilavesi yapılabilmekte.

Yeşil Konak`ta 6 tane çift kişilik oda var. Geniş bir bahçe içersine yayılmış bu dört konak içersinde Yeşil Konakta, çiftlerin misafir edilmesi planlandı. Bu odalardan bir tanesi cumbalı, diğerleri standart olarak kategori edilen odalar. Cumba keyfini yaşayacağınız odada klima, PC kasası ve televizyon bulunmakta. Diğer 5 odada ise klima ve kasa, tüm odalarda banyo ayrıca ortak kullanım alanı olarak şömineli salonu vardır.

Kahve Konak`ta, 2 standart, 1 şömineli büyük oda, 1 suit ve 1 teraslı büyük oda bulunmaktadır. Şömineli büyük oda otelimizin en geniş odasıdır. Odada klima, plazma televizyon, oturma bölümü vardır. Suit oda birbirine bağlantılı 4 kişinin rahatlıkla konaklayabileceği iki  odadır. Klima, televizyon ve kasa mevcuttur. 
Kendine ait terası bulunan odada klima, televizyon ve kasa vardır. Bu odaların dışında bir tanesi giriş katında, diğeri üst katta mini teraslı odalardır. Her iki odada da klima ve kasa mevcuttur.
Kahve Konak özellikle gruplar için çok uygundur. 

Mavi Konak`ta biri şömineli, cumbalı olmak üzere 9 oda vardır. Tüm odalarda klima, kasa ve banyo var. özel döşenmiş cumbalı odada televizyon, PC kasası, mini buzdolabı bulunmakta.